با احتیاط آجیل و شیرینی مصرف کنید
به گزارش رژیم آسان، مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تکیه بر حفظ تعادل در تغذیه اظهار داشت: افراد از انواع کم چرب و کم قند شیرینی ها و شکلات تلخ بهره گیرند.
احمد اسماعیل زاده، مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر با اشاره به افزایش مصرف آجیل، شیرینی و شکلات در روزهای نوروز، بر اهمیت رعایت تعادل در تغذیه تاکید کرد. بگفته وی؛ مصرف میوه ها در این ایام سفارش می شود، اما باید در محدوده کالری مورد نیاز باشد تا از افزایش وزن جلوگیری شود. اسماعیل زاده اضافه کرد: شیرینی و شکلات به سبب محتوای بالای قند و چربی باید با احتیاط مصرف شوند. در صورت مصرف، بهتر است از انواع کم چرب و کم قند استفاده گردد. شکلات تلخ نیز گزینه سالم تری شمرده می شود. وی درباره ی مصرف آجیل اظهار داشت: بااینکه آجیل ها سرشار از مواد مغذی مفید هستند، اما به سبب چربی و کالری بالا باید در مصرف آنها اعتدال رعایت شود. همین طور به سبب مصرف بالای نمک در کشور، سفارش می شود آجیل های خام یا بو داده بدون نمک و یا با سرکه جایگزین آجیل های شور شوند. مدیرکل دفتر تغذیه جامعه در آخر اشاره کرد: برای جایگزینی تنقلات پرکالری، از میوه های خشک مانند خرما، انجیر و برگه ها استفاده شود، برای اینکه این خوراکی ها علاوه بر تامین مواد مغذی و فیبر، مانع از پرخوری می شوند.
منبع: رژیم آسان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب