یك متخصص تغذیه عنوان كرد؛
راهكارهای تقویت سیستم ایمنی دیابتی ها
یک متخصص تغذیه، ضمن تاکید بر اهمیت کنترل قندخون در بیماران دیابتی، به ارائه راهکارهایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن و همین طور کنترل قندخون این افراد پرداخت.
سید علی کشاورز، درباب راه های تقویت سیستم ایمنی بدن در بیماران دیابتی، به خبرنگار مهر، اظهار داشت: بطور کلی یک بیمار دیابتی باید قندخون خودرا کنترل کند به خصوص در روزهایی که شیوع و مبتلاشدن به کرونا بالا رفته است بدین سبب کنترل قند خون از اهمیت بالایی برای این بیماران برخوردارست. وی گفت: بیماران دیابتی برای جذب و مصرف غذاها و فرآوردهایی که حاوی ویتامین A، E و C باشد مشکلی ندارند و چناچه فرد دیابتی اگر می خواهد در معرض کرونا نباشد باید قند خون خودرا کنترل کند و مصرف مواد غذایی حاوی شکر و قند را ممنوع و محدود کند. برای مثال مصرف میوه ها باید محدود باشد و شربت و شیرینی ها بطور کامل حذف شوند. کشاورز افزود: یکی از راهکارهای کنترل قند خون در بیماران دیابتی مصرف غذاها در وعده های کم است به صورتی که وعده های غذایی را به سه وعده اصلی و دو میان وعده پس از صبحانه و شام تقیسم کنند بدیهی است هرچه میزان مواد غذایی مصرفی در وعده های غذایی کمتر باشد قند خون کنترل شده تر است. این متخصص تغذیه، مصرف فیبرها در وعده های غذایی را بعنوان راهکار بعدی کنترل قند خون عنوان نمود و اظهار داشت: مصرف انواع سبزی ها شامل سبزی خوردن، کدو، بادمجان، قارچ، نخود، بامیه، کرفس و کلم همین طور لوبیا، عدس، ماش و نان سبوس دار می توانند هضم نشاسته و کربوهیدرات ها را کنترل کنند و از بالا رفتن قند خون جلوگیری نمایند. کشاورز اشاره کرد: با کنترل قند خون بیماران دیابتی می توانند تا حد زیادی از بروز بیماریهای قلبی، کلیوی و چشمی در امان باشند و هم سبب ضعیف شدن گلبول های سفید که وظیفه حفظ ایمنی بدن را بر عهده دارند نشوند. گلبول های سفید به صورتی سربازان مدافع بدن انسان اند و افراد دیابتی با رعایت اصول کلی تغذیه ای می توانند سیستم ایمنی قوی تری داشته باشند و از بروز بیماریهای قلبی و عروقی جلوگیری نمایند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب