به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، محققان دانشكده آیكان نیویورك در این مطالعه پنج الگوی رژیم غذایی را ارزیابی كردند. آنها دریافتند افرادی كه اغلب اوقات رژیم غذایی گیاهی مصرف می كنند در طول چهار سال مطالعه، ۴۲ درصد كمتر در معرض مبتلا شدن به نارسایی قلبی قرار داشتند.
دكتر كیلا لارا، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «پیروی از رژیم غذایی عمدتاً حاوی گیاهان برگدار سبز، میوه، حبوبات، غلات كامل و ماهی و محدود كردن مصرف گوشت های فرآوری شده، چربی های اشباع، چربی های ترانس، كربوهیدرات های تصفیه شده و غذاهای سرشار از قندهای افزودنی یك سبك غذایی سالم برای قلب محسوب شده و بخصوص به پیشگیری از نارسایی قلبی كمك می نماید. »
در نارسایی قلبی، قلب قادر به پمپاژ خون كافی برای حفظ حجم كار خود نیست.
این مطالعه شامل بیش از ۱۵، ۵۰۰ فرد بزرگسال آمریكایی ۴۵ سال به بالا بود كه مبتلا به بیماری قلبی یا نارسای قلبی نبودند.
رژیم غذایی گیاهی در مقابل رژیم های غذایی فست فودی (گوشت قرمز، پاستا، سیب زمینی سرخ كرده و غذاهای سریع پز)، رژیم های شیرین (دسر، نان، غذاهای صبحانه ای شیرین، شكلات، آب نبات)؛ رژیم های جنوبی (تخم مرغ، غذای سرخ شده، گوشت ها، گوشت فرآوری شده، نوشیدنی های شیرین)؛ و عادات شدید به مصرف الكل و سالاد (سس سالاد، سبزیجات برگدار، گوجه فرنگی، شراب، كره، مشروبات الكلی) در نظر گرفته شده و مقایسه شدند.
نتایج نشان داد چهار رژیم غذایی دیگر با كاهش نارسایی قلبی همراه نبودند. تحقیقات قبلی نشان داده است كه رژیم غذایی می تواند عامل مهمی در تنگ شدن شریان ها باشد كه می تواند منجر به حمله قلبی، سكته مغزی و نارسایی قلبی شود.