کره خطر مرگ سریع را بیشتر می کند

کره خطر مرگ سریع را بیشتر می کند رژیم آسان: پژوهشگران دریافتند افرادی که مقدار زیادی کره می خورند بیشتر در معرض خطر مرگ زودرس قرار دارند، در صورتیکه افرادی که عمدتا از روغن های گیاهی استفاده می نمایند کمتر از حد متوسط در معرض مرگ هستند.



به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، علاوه بر این، پژوهشگران گزارش دادند که جایگزین کردن کره با روغن های گیاهی مانند کانولا یا روغن زیتون موجب می شود خطر مرگ زودرس در افراد به شدت کم شود.
نتایج نشان میدهد که جایگزینی ۱۰ گرم کره در روز- کمتر از یک قاشق غذاخوری- با روغن های گیاهی می تواند تا ۱۷ درصد خطر مرگ را در افراد بهر دلیلی و به طور دقیقتر به سبب سرطان کم کند.
«یو ژانگ»، محقق ارشد و دستیار پژوهشی در بیمارستان زنان و بریگهام در بوستون، در اطلاعیه ای اظهار داشت: «آنچه اعجاب انگیز است، بزرگی ارتباطی است که ما دریافتیم. وقتی کره را با روغن های گیاهی در رژیم غذایی روزانه جایگزین کردیم، ۱۷ درصد خطر مرگ کمتری را شاهد بودیم.»
این یافته ها برمبنای رژیم غذایی و داده های سلامتی از بالاتر از ۲۲۰۰۰۰ نفر است که برای بالاتر از سه دهه به عنوان قسمتی از سه مطالعه طولانی مدت از متخصصان بهداشت تحت بررسی قرار گرفتند. هر چهار سال یکبار، شرکت کنندگان به سؤالاتی در مورد رژیم غذایی خود پاسخ می دادند.
کل مصرف کره شامل هر دو کره و مارگارین، کره قابل پخش و کره مورد استفاده برای پخت و سرخ کردن در خانه است.
مصرف روغن های گیاهی برمبنای استفاده مردم از آنها در سرخ کردن، تفت دادن، پختن و سس سالاد تخمین زده شد.
نتایج نشان میدهد افرادی که بیشتر کره می خورند در مقایسه با افرادی که پایین ترین میزان مصرف کره را می خورند، ۱۵ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ قرار دارند.
در مقابل، افرادی که بیشترین روغن های گیاهی را مصرف می کردند، ۱۶ درصد کمتر از آنهایی که کمترین مصرف روغن های گیاهی را مصرف می کردند، در معرض خطر مرگ بودند.
تجزیه و تحلیل بیشتر نشان داد که جایگزینی حتی مقادیر کمی کره در روز با روغن های گیاهی می تواند خطر مرگ را کم کند.
محققان در یادداشت های پس زمینه گفتند کره و روغن های گیاهی حاوی انواع مختلفی از اسیدهای چرب هستند و این اسیدهای چرب روی بدن متفاوت عمل می کنند.
کره سرشار از اسیدهای چرب اشباع شده است که با کلسترول بالاتر و سفت شدن رگ ها مرتبط می باشد. این نوع چربی ها همین طور با التهاب و تغییر فعالیت هورمونی مرتبط هستند که می تواند خطر سرطان را افزایش دهد.
از سوی دیگر، روغن های گیاهی دارای اسیدهای چرب غیراشباع بیشتری هستند که می توانند کلسترول را کاهش دهند، به حفظ سلامت سلول ها و مغز کمک کنند، با التهاب مبارزه کنند و حتی در جذب ویتامین های خاص مؤثر باشند.
به گفته محققان: «کره اغلب با الگوهای غذایی ناسالم مرتبط می باشد، در صورتیکه روغن های گیاهی به طور معمول با الگوهای سالم تر، مانند رژیم غذایی مدیترانه ای و رژیم های غذایی مبتنی بر گیاهخواری مرتبط هستند. این رژیم ها سرشار از مواد مغذی و چربی های سالم هستند که بطور مؤثر برای کاهش خطر بیماریهای مزمن و مرگ زودرس عمل می کنند.»



منبع:

1403/12/24
12:18:26
5.0 / 5
10
تگهای خبر: بیمار , بیماری , چرب , چربی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲
رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان

رژیم آسان، راهی برای تغییر دائمی سبک زندگی و رسیدن به سلامتی پایدار. سلامتی و تناسب اندام، آسان تر از همیشه