مطالعه جدید نشان می دهد؛

مصرف کمتر گوشت فرآوری شده احتمال مبتلا شدن به زوال عقل را کاهش می دهد

مصرف کمتر گوشت فرآوری شده احتمال مبتلا شدن به زوال عقل را کاهش می دهد به گزارش رژیم آسان، یک مطالعه جدید نشان داده است که خوردن گوشت قرمز فرآوری شده احتمال مبتلا شدن به زوال عقل را زیاد می کند.



به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، به صورت کلی، تنها دو وعده در هفته مصرف گوشت قرمز فرآوری شده با افزایش ۱۴ درصدی خطر زوال عقل در مقایسه با افرادی که کمتر از سه وعده در ماه مصرف می کردند، مرتبط بود.
محققان دانشگاه هاروارد در این مطالعه، بیشتر از ۴۳ سال داده های ۱۳۰۰۰۰ نفر را در مطالعه طولانی مدت بهداشت پرستاران و متخصصان سلامت جمع آوری کردند. محققان به صورت خاص ارتباط بین مصرف گوشت قرمز و زوال عقل را بررسی کردند.
هر دو تا چهار سال یکبار، از شرکت کنندگان در مورد میزان و تعداد دفعات مصرف انواع غذاها، همچون گوشت قرمز فرآوری شده، سوال می شد. یک وعده از این نوع گوشت ها می تواند شامل بیکن (دو برش)، هات داگ (یک عدد)، سوسیس (دو حلقه کوچک)، یا سایر ساندویچ های گوشت فرآوری شده باشد.
همچنین از مردم در مورد میزان مصرف آجیل و حبوبات، همچون کره بادام زمینی (۱ قاشق غذاخوری)، بادام زمینی، گردو یا سایر مغزها (۲۸ گرم)، شیر سویا (لیوان ۲۲۷ میلی لیتری)، لوبیا سبز، لوبیا یا عدس، نخود فرنگی، یا توفو یا پروتئین سویا سوال شد.
به طور کلی، ۱۱۱۷۳ مورد زوال عقل در طول دوره مطالعه ظاهر شد.
یافته اصلی: افرادی که گفتند یک چهارم یا بیشتر از هر نوع گوشت قرمز فرآوری شده را در روز می خورند، ۱۴ درصد بیشتر از افرادی که کمتر از ۱/۱۰ وعده در روز مصرف می کنند، در معرض خطر ابتلاء به زوال عقل هستند.
آنها دریافتند که هر وعده اضافی گوشت قرمز فرآوری شده که در روز خورده می شود با حدود ۱.۶ سال پیری شناختی مرتبط می باشد که شامل زبان، عملکرد اجرایی و پردازش ذهنی است. تیم تحقیق گزارش داد که این وعده روزانه اضافی با تقریبا ۱.۷ سال پیری شناختی برای حافظه کلامی مرتبط بود- توانایی یادآوری و درک کلمات و جملات.
با این حال، تغییرات در رژیم غذایی می تواند به توقف این کاهش کمک نماید.
این مطالعه نشان داد که وقتی مردم وعده های غذایی روزانه گوشت قرمز فرآوری شده را با آجیل و / یا حبوبات جایگزین کردند، ۲۰ درصد با کاهش خطر ابتلاء به به زوال عقل و ۱.۳۷ سال کمتر پیری شناختی روبرو بودند.
«یوهان لی»، سرپرست تیم تحقیق، تصریح کرد: «گوشت قرمز فرآوری شده امکان دارد برای مغز مضر باشد چونکه دارای سطوح بالایی از مواد مضر مانند نیتریت ها [مواد نگهدارنده] و سدیم است.»


منبع:

1403/05/20
09:44:36
5.0 / 5
245
تگهای خبر: رژیم غذایی , سلامت , شیر , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان