مطالعات نشان می دهد؛

غذاهای غنی از فلاونوئید خطر دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد

غذاهای غنی از فلاونوئید خطر دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد به گزارش رژیم آسان، تحقیقات جدید نشان داده است که افزایش مصرف غذاهای غنی از فلاونوئید می تواند به صورت قابل توجهی خطر مبتلا شدن به دیابت نوع 2 را کم کند.



به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، این نوع از دیابت یک نگرانی رو به رشد برای سلامت عمومی است که برمبنای سازمان جهانی بهداشت بیش از ۴۰۰ میلیون نفر را در سرتاسر جهان تحت تأثیر قرار می دهد و سالانه بیش از ۱ میلیون مرگ را در پی دارد.
محققان داده های ۱۱۳۰۹۷ شرکت کننده در انگلستان را تحلیل و بررسی کردند و دریافتند که رژیم غذایی سرشار از فلاونوئیدها، خصوصاً از غذاهایی مانند انواع توت ها، سیب و چای، با بهبود حساسیت به انسولین و کاهش خطر دیابت مرتبط می باشد.
اتخاذ یک رژیم غذایی غنی از غذاهای گیاهی هم اکنون برای کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ شناخته شده است.
فلاونوئیدها، دسته ای از ترکیبات پلی فنلی، به شش زیر گروه اصلی تقسیم می شوند: فلاونون ها، فلاون ها، فلاوان -۳- اول ها، فلاونول ها، آنتوسیانین ها و ایزوفلاون ها.
شواهدی وجود دارد که نشان میدهد مصرف بیشتر فلاونوئیدها ممکنست منجر به حساسیت بیشتر به انسولین و بهبود پروفایل چربی خون شود.
دریافت فلاونوئید شرکت کنندگان بوسیله دو یا چند بررسی رژیم غذایی ۲۴ ساعته ارزیابی شد.
۱۰ غذای غنی از فلاونوئید برمبنای میانگین مصرف روزانه انتخاب شدند. امتیاز فلاوودیت (FDS) با جمع وعده های این ده غذا محاسبه شد.
این مطالعه نشان داد که مصرف بیشتر غذاهای غنی از فلاونوئید در بین شرکت کنندگان زن، افراد مسن تر، افرادی که فعالیت بدنی داشتند و افرادی که سطح تحصیلات بالاتری داشتند، رایج تر بود.
نتایج نشان داد که امتیاز بالاتر فلاوودیت (FDS)- معادل مصرف ۶ وعده غذای غنی از فلاونوئید در روز- با ۲۸٪ کمتر خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ در مقایسه با FDS کمتر یک وعده در روز مرتبط می باشد.
این مطالعه نشان داد که هر وعده اضافی روزانه از غذاهای غنی از فلاونوئید خطر ابتلاء به دیابت را تا ۶ درصد می کاهد، ۴ وعده چای سیاه یا سبز در روز با ۲۱ درصد کاهش خطر مرتبط می باشد و ۱ وعده مصرف توت در روز با ۱۵ درصد خطر ابتلاء به دیابت را کم کرد و ۱ وعده سیب در روز با ۱۲ درصد خطر کمتر مرتبط بود.
یافته ها نشان میدهد که رژیم غذایی غنی از فلاونوئید بطور مثبتی بر مدیریت وزن، متابولیسم گلوکز، التهاب و عملکرد کلیه و کبد تأثیر می گذارد و به کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ کمک می نماید.
فلاونوئیدها، خصوصاً آنتوسیانین ها، فلاوان -۳- اول ها و فلاونول ها، ترشح و سیگنال دهی انسولین را می افزایند و انتقال و متابولیسم گلوکز را بهبود می بخشند.


منبع:

1403/03/17
00:45:39
5.0 / 5
308
تگهای خبر: چرب , چربی , دیابت , رژیم غذایی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان