محققان توصیه می كنند؛
ارتباط واکسن کووید و انتقال آنتی بادی به نوزاد با تغذیه شیرمادر
به گزارش رژیم آسان، شواهد بیشتری اثرات سلامتی تغذیه با شیر مادر و دوز یادآور واکسن کووید را تقویت می کند، به نظر می آید مادران شیرده و واکسینه شده آنتی بادی های ضد کووید را به نوزادان خود منتقل می کنند.
به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، این یافته بسیار مهم می باشد، چونکه نوزادان زیر ۶ ماه حائز شرایط دریافت واکسن کووید نیستند.
دکتر «ویویان والکارس»، یکی از نویسندگان این مطالعه از دانشگاه آلاباما، می گوید: «ما فکر می نماییم که شیر مادر امکان دارد نقش مهمی در حفاظت از نوزادان در شش ماه اول زندگی در مقابل کووید داشته باشد.»
والکارس اضافه کرد: «مصونیت حتی می تواند جان آنها را نجات دهد، چونکه ما همچنان شاهد بستری شدن نوزادان در بیمارستان به علت عفونت کووید ۱۹ هستیم.»
مطالعات قبلی از این نظریه حمایت کرده اند که زنان بعد از دریافت واکسن های کووید، آنتی بادی های دفاعی را به نوزادان شیرده منتقل می کنند.
در این مطالعه، ۱۴ زن که به نوزاد خود شیر می دادند، تحت نظر قرار گرفتند. سطح آنتی بادی در خون هر مادر (قبل و پس از دریافت دوز یادآور واکسن کووید)، شیر مادر و مدفوع هر نوزاد مورد آزمایش قرار گرفت.
این مطالعه مجدداً نشان داد که شیر مادر آنتی بادی های کووید ۱۹ را به نوزادانی که برای واکسینه شدن بسیار کوچک هستند، منتقل می کند. به قول محققان، دریافت دوز یادآور توسط مادر خیلی مهم است چونکه سطح آنتی بادی امکان دارد به مرور زمان کاهش پیدا کند.
به گفته محققان، وقتی نوزادان به دنیا می آیند، سیستم ایمنی نابالغی دارند، ازاین رو بشدت به سیستم ایمنی مادر متکی هستند. زمانیکه نوزادان درحال ساختن سیستم ایمنی خود هستند، تغذیه با شیر مادر می تواند در این میان عمل کند.»
والکارس اظهار داشت: «همه اینها نشان داده است که شیر مادر و تغذیه با شیر مادر برای سلامت نوزاد در طول یک بیماری همه گیر چقدر مهم است»
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب