رییس كمیسیون بهداشت مجلس:
وزیر بهداشت دولت سیزدهم باید به اجرای سیاست های ابلاغی رهبری در حوزه سلامت متعهد باشد
مرکزی رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: وزیر بهداشت دولت آینده باید متعهد به اجرای سیاست های ابلاغی از طرف مقام معظم رهبری در حوزه سلامت باشد.
حسینعلی شهریاری ششم بهمن ماه در جریان سفر به شهرستان زرندیه و در آیین شروع عملیات اجرائی طرح توسعه بیمارستان ۳۲ تختخوابی امام رضا(ع) شهرستان زرندیه در جمع خبرنگاران اظهار نمود: مجلس یازدهم طبق فرموده مقام معظم رهبری، مجلسی انقلابی است و کمیسیون بهداشت و درمان به دنبال پیگیری و تحقق قوانین و سیاست های بر زمین مانده ابلاغی از طرف رهبر انقلاب در حوزه سلامت است.
وی با اعلان اینکه کمیسیون در نظر داشت که با شروع فعالیت مجلس این امر را دنبال کند، اما این مهم به سبب شیوع بیماری کرونا به تعویق افتاد، اظهار داشت: اساسا هر فردی که در دولت سیزدهم بعنوان وزیر بهداشت انتخاب گردد باید نسبت به اجرای این قوانین که در برنامه ششم توسعه کشور جای داشته و سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه سلامت است، تعهد بدهد.
شهریاری تنها راه تامین عدالت در سلامت را تحقق قانون و سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب دانست و اظهار داشت: این روزها به سبب انتشار ویروس کرونا، مباحث مربوط به تامین واکسن و وضعیت بیماری در کشور همچون برنامه های روتین کمیسیون است که مورد پیگیری است.
وی درباب کارهای مجمع خیرین سلامت کشور با اشاره به کمک بیش از هشت هزار میلیارد تومانی خیرین در زمینه ساخت و ساز و اقدامات فیزیکی در حوزه بهداشت و درمان و سلامت، اظهار داشت: سیاست مجمع تنها کار فیزیکی نیست و باید در زمینه پیشگیری ورود کند تا مانع بیماری مردم و تحمیل هزینه های سنگین به سیستم بهداشت و درمان شویم.
دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور اضافه کرد: ۵۶ مجمع خیرین در دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی مستقل، استقرار دارند و سیاست افزایش مشارکت زنان و جوانان نیز مدنظر است. طی دو سال اخیر بانوان بسیاری جذب شده اند و البته زنان با علاقه و پشتکار بیشتری وارد عرصه می شود، از طرفی جذب جوانان نیز دنبال می شود و نباید به سمتی حرکت کرد که افراد در سنین بالا به سمت کار خیر ترغیب شوند بلکه باید کار خیر را از جوانی شروع کرد.
وی با اشاره به ساخت ۱۰۰ پایگاه اورژانس جاده ای و بین راهی با مشارکت مجمع خیرین سلامت در کشور که در دستور کار قرار دارد، اظهار داشت: بهره برداری از این پروژه سبب ارتقای سطح خدمات، شتاب در امدادرسانی به مصدومین سوانح ترافیکی و تقویت ایمنی جاده ها خواهد شد.
شهریاری با اعلان اینکه برمبنای آمارها سالانه حدود ۱۷ هزار نفر جان خودرا در جاده های کشور از دست می دهند که ایجاد و افزایش پایگاه های اورژانس جاده ای برای تسریع در امدادرسانی به حوادث ترافیکی ضرورت دارد، اظهار نمود: از شروع شیوع ویروس کرونا در کشور تا حالا افزون بر ۳۰۰ نفر از مدافعان سلامت جان خودرا در راه خدمت به مردم از دست داده اند و لازم است این شهیدان و خانواده های آنان در امتداد تداوم آرمان های انقلاب اسلامی تکریم شوند.
به گزارش رژیم آسان به نقل از ایسنا، در این آیین نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی اظهار نمود: انتظار می رفت که ساوه و زرندیه به سبب همجواری با تهران وضعیت بهتری در حوزه بهداشت و درمان داشته باشند، اما در خیلی از زمینه ها به لحاظ فیزیکی، نیروی انسانی و کادر درمان درگیر مشکلاتی هستند.
حجت الاسلام محمد سبزی بیان کرد: درمانگاه در شهرستان ها وجود دارد، اما به لحاظ کارکرد درمانی مردم گلایه دارند و عموما نیروهای طرحی مشغول به کار هستند که پس از دریافت تخصص شهرستان را ترک می کنند. توقع می رود که وزارت بهداشت و کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در بودجه ۱۴۰۰ نگاه ویژه ای به ساوه و زرندیه داشته باشند چونکه بعد از پیروزی انقلاب هنوز بیمارستان دولتی در ساوه راه اندازی نشده و بودجه در نظر گرفته شده برای شهرستان نیز چهار میلیارد تومان است که بسیار ناچیز است. مسلما با چنین ارقامی باید سال ها منتظر ساخت بیمارستان دولتی در ساوه باشیم.
وی افزود: بیمارستان امام رضا(ع) در زرندیه با کوشش های بسیار راه اندازی شده و وضعیت خوبی دارد، اما درخواست مردم آسیابک و مامونیه درمانگاه است و امیدواریم که درمانگاه و کلینیک های تخصصی با حضور نیروهای متخصص به صورت شبانه روزی فعال باشند.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب