سازمان بهداشت جهانی، كرونا پدیده همه گیر جهانی است

آخرین وضعیت مبتلاشدن به كرونا در جهان، این آمار به روز رسانی می شود

آخرین وضعیت مبتلاشدن به كرونا در جهان، این آمار به روز رسانی می شود رژیم آسان: آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا ( کووید 19) در سراسر جهان که سازمان بهداشت جهانی آنرا بعنوان پدیده ای «همه گیر» شناسایی و اعلام نمود به نقل از رسانه های معتبر و گزارش های دفاتر ایرنا در خارج از کشور و گروه های خبری مناطق ایرنا، با دریافت آخرین گزارش ها به روز رسانی می شود.


این آمار با دریافت آخرین گزارش ها، به روز رسانی می شود.
مبتلایان فوت شدگان بهبود یافتگان۹۰.۶۹۳.۵۹۰۱.۹۴۳.۱۷۳۶۴.۸۱۳.۸۵۶کشورهای دارای بالاترین آمار کروناآمریکاابتلافوت۲۲.۹۱۷.۳۳۴
۳۸۳.۲۷۵بهبود یافتگان۱۳.۴۸۳.۴۹۰هندابتلافوت۱۰.۴۶۷.۴۳۱۱۵۱.۱۹۸بهبود یافتگان ۱۰.۰۹۲.۹۰۹برزیلابتلافوت۸.۱۰۵.۷۹۰
۲۰۳.۱۴۰بهبودیافتگان۷.۱۶۷.۶۵۱روسیهابتلافوت۳.۴۰۱.۹۵۴۶۱.۸۳۷بهبودیافتگان۲.۷۷۸.۸۸۹انگلیسابتلافوت۳.۰۷۲.۳۴۹
۸۱.۴۳۱
بهبود یافتگان۱.۴۰۶.۹۶۷فرانسهابتلافوت۲.۷۸۳.۲۵۶
۶۷.۷۵۰بهبود یافتگان۲.۵۱۳.۰۷۷ترکیهابتلافوت۲.۳۲۶.۲۵۶۲۲.۸۰۷ بهبود یافتگان

۲.۱۹۸.۱۵۰ ایتالیاابتلافوت۲.۲۷۶.۴۹۱۷۸.۷۵۵بهبود یافتگان۱.۶۱۷.۸۰۴اسپانیاابتلافوت۲.۰۵۰.۳۶۰۵۱.۸۷۴بهبود یافتگان---آلمانابتلافوت۱.۹۲۹.۳۵۳۴۱.۴۳۴بهبود یافتگان۱.۵۲۵.۳۰۰

اروپانام کشورابتلافوت شدگانبهبود یافتگانروسیه۳.۴۰۱.۹۵۴۶۱.۸۳۷۲.۷۷۸.۸۸۹انگلیس۳.۰۷۲.۳۴۹۸۱.۴۳۱۱.۴۰۶.۹۶۷فرانسه۲.۷۸۳.۲۵۶۶۷.۷۵۰۲.۵۱۳.۰۷۷ایتالیا۲.۲۷۶.۴۹۱
۷۸.۷۵۵۱.۶۱۷.۸۰۴اسپانیا۲.۰۵۰.۳۶۰۵۱.۸۷۴---

آمریکای شمالینام کشورابتلافوت شدگانبهبود یافتگانآمریکا۲۲.۹۱۷.۳۳۴
۳۸۳.۲۷۵۱۳.۴۸۳.۴۹۰مکزیک۱.۵۳۴.۰۳۹۱۳۳.۷۰۶۱.۱۵۰.۴۲۲کانادا۶۶۰.۲۸۹۱۶.۹۵۰۵۵۸.۷۷۲پاناما۲۷۹.۱۹۶۴.۴۵۵۲۱۹.۱۴۴دومینیکن۱۸۲.۱۰۳۲.۴۲۷۱۳۸.۰۷۶

آمریکای جنوبی
نام کشورابتلافوت شدگانبهبود یافتگانبرزیل ۸.۱۰۵.۷۹۰
۲۰۳.۱۴۰
۷.۱۶۷.۶۵۱کلمبیا ۱.۷۸۶.۹۰۰۴۶.۱۱۴۱.۶۲۱.۰۱۹آرژانتین۱.۷۲۲.۲۱۷۴۴.۴۹۵۱.۵۱۱.۷۵۰پرو۱.۰۳۵.۱۸۴۳۸.۲۸۰۹۶۹.۸۶۳شیلی۶۴۱.۹۲۳۱۷.۰۹۶۶۰۲.۸۶۱

آفریقانام کشورابتلافوت شدگانبهبود یافتگانآفریقای جنوبی۱.۲۳۱.۵۹۷۳۳.۱۶۳۹۶۶.۳۶۸مراکش۴۵۲.۵۳۲۷.۷۴۳۴۲۴.۸۹۶تونس۱۵۹.۲۷۶۵.۲۱۵۱۱۷.۷۰۱مصر۱۴۹.۷۹۲۸.۱۹۷۱۱۸.۹۰۰اتیوپی۱۲۸.۳۱۶۱.۹۹۴۱۱۳.۳۷۴آسیا
نام کشور
ابتلافوت شدگانبهبود یافتگانهند۱۰.۴۶۷.۴۳۱
۱۵۱.۱۹۸۱۰.۰۹۲.۹۰۹ترکیه۲.۳۲۶.۲۵۶۲۲.۸۰۷۲.۱۹۸.۱۵۰ایران۱.۲۸۶.۴۰۶۵۶.۱۷۱۱.۰۷۴.۸۸۷اندونزی۸۲۸.۰۲۶۲۴.۱۲۹۶۸۱.۰۲۴عراق۶۰۲.۹۳۸۱۲.۸۹۵۵۵۶.۷۴۲
اقیانوسیهنام کشورابتلافوت شدگانبهبودیافتگاناسترالیا۲۸، ۵۹۵۹۰۹۲۵، ۸۲۵پلی نزی فرانسه۱۷.۲۴۱۱۲۲۴، ۸۴۲نیوزیلند۲.۲۱۹۲۵۲.۱۱۹گینه نو۷۹۹۹۷۵۵فیجی۵۳۲۴۷
اخبار خاص کرونا وپیامدهای آن
**ویروس کرونا موسوم به «کووید۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ اذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری بعنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام نمود.
**«تدروس آدهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت روز چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی تصریح کرد که بااینکه واژه «همه گیر» (pandemic) به علت حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد اما ارزیابی های این سازمان ویروس کرونا را «همه گیر جهانی» شناسایی و اعلام می کند.
**این در حالی است که دانشمندان مرکز کنترل و جلوگیری از بیماری های آمریکا رد این ویروس را پیش از این تاریخ رسمی گرفته و نتایج پژوهش شان را در نشریه "بیماری های عفونی بالینی" منتشر نموده اند.
این پژوهشگران بعد از یازده ماه، با بررسی نتایج قبلی، ۳۹ نفر را در سه ایالت آمریکا شناسایی کرده اند که دو هفته پیش از اعلام رسمی چین، در خون شان پادتن کرونا وجود داشته است. نخستین مورد کرونا در آمریکا ۲۱ ژانویه ۲۰۲۰ یعنی سه هفته پس از اعلام چین شناسایی شد.
** شرکت فایزر آمریکا روز ۱۹ ابان ماه ۱۳۹۹ اعلام نمود که این شرکت به واکسن کرونا دست یافته و این واکسن تا ۹۰ درصد در جلوگیری از مبتلاشدن به کرونا موثر عمل کرده است.
** شرکت "مادرنا"، که یک شرکت آمریکایی است روز دوشنبه ۲۵ آبان ماه ۹۹ اعلام نمود که واکسن تولیدی این شرکت برای کرونا تا حدود ۹۵ درصد موثر بوده و ایمنی بوجود آورده است.
**دانشگاه آکسفورد نیز نتایج مرحله آزمایش انسانی واکسن کرونا تولیدی خودرا اعلام نموده که بر طبق آن این واکسن تا ۷۰ درصد موجب پیشگیری از مبتلاشدن به کووید ۱۹ می شود و در صورت بالا بردن دُز می تواند تا ۹۰ درصد نتیجه بخش باشد.
این نتیجه نسبت به نتایج دو واکسن ساخته شده توسط شرکت فایزر و مدرنا که بیش از نود درصد کارایی داشتند، ناامید کننده است. با این وجود واکسن دانشگاه آکسفورد ارزانتر ونگهداری آن ساده تر و براحتی به همه نقاط دنیا قابل حمل است.
بریتانیا نخستین کشور در جهان بود که واکسن کرونا ساخت فایزر را جهت استفاده عمومی تایید نمود و واکسیناسیون سراسری در این کشور شروع شده است.
** واکسیناسیون عمومی در روسیه نیز از هفته گذشته شروع شده است.
**سازمان غذا و داروی آمریکا، اف دی ای، مجوز اضطراری برای تزریق واکسن تولیدی شرکت فایزر- بیوان تک را تایید نمود تا زمینه قانونی جهت استفاده از آن در واکسیناسیون عمومی این کشور فراهم گردد.
یک مقام مسئول آمریکایی روز شنبه ۲۲ آذرماه اعلام کرد، اولین تزریق واکسن کرونای تولید شرکت فایزر و بیون تکو روز دوشنبه(۲۴آذرماه) در ایالت های مختلف آغاز خواهد شد.
**مقام های بهداشتی بریتانیا می گویند، افراد با سابقه واکنش شدید آلرژیک نباید واکسن فایزر/بیواِن تک را تزریق کنند.
**کانادا هم واکسن فایزر را تایید کرده و مقرر است واکسیناسیون از هفته آینده در این کشور آغاز شود.
** رئیس جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه مانع تراشی های دولت ترامپ درتامین نیازهای ضروری مردم همچون واکسن در ذهن و خاطر جهانیان خواهد ماند، تاکیدکرد: ساخت واکسن با کمک دانشمندان ایرانی و خرید آن از خارج از کشور در دستور کار است.
روحانی اظهار داشت: ستاد ملی برای مهار کرونا کوشش های خودرا با دو اولویت هدف گذاری کرده است. اولویت نخست، اجرای پروتکل ها و مراقبت های اجرائی در غربالگری و فاصله گذاری هوشمند بعنوان تضمین شده ترین راه است که علایم مثبت آنرا در کنترل موج جدید شاهد بودیم.
روحانی اولویت دوم را تامین و تهیه واکسن دانست و اضافه کرد: مقدمات و مسیر ساخت این واکسن با اتکا به توانایی دانشمندان و مراکز تخصصی داخلی فراهم شده و تهیه و خرید آن از خارج از کشور نیز در دستور کار است.
**دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران نیز اعلام نمود که چهار شرکت ایرانی، مراحل پیشرفته فاز یک و دو را در زمینه تولید واکسن کرونا طی کرده اند.
وی اضافه کرد: در کمیته واکسیناسیون با کمک دانشمندان و پژوهشگران کار واکسن کووید ۱۹ را دنبال کردیم. این کار را از سه مسیر دنبال می نماییم اول خرید واکسن از منابعی که در دنیا تایید شدند. ما جزو کشورهایی هستیم که تعیین و انتخاب منبع خرید با خودمان است و چهار منبع را تا حالا برای خرید واکسن برگزیده ایم.
وزیر بهداشت افزود: مقرر است برای خرید ۱۸ میلیون دوز مذاکره مذاکره نماییم. مقداری هم از منابع دیگر واکسن سازان دنیا، مازاد بر آن مذاکره برای خرید کرده ایم. مسیر دومی که برای تامین واکسن دنبال می نماییم تامین واکسن بوسیله قرارداد تولید مشترک و استفاده از دانش بیرون است که این کار را طی مذاکره با دو سه کشور دنبال می نماییم.
نمکی اظهار داشت: سومین روش تکیه بر دانش و توان داخلی است. خوشبختانه تا حالا چهار شرکت در این حوزه در ایران فعالیت می نمایند و گزارش خودرا به سازمان بهداشت جهانی داده اند و امیدواریم برای دو مورد آنها در جلسه ای که روز چهارشنبه داریم، اجازه آزمایش و کلینیکال ترایال بر روی مدل انسانی از روزهای آینده صادر می شود.
**مینو محرز، محقق پروژه تولید واکسن کرونای ایرانی و عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا نیز روز یکشنبه ۱۶ آذرماه اظهار داشت که واکسن کرونا ساخت ایران اخیرا مجوز سازمان غذا و دارو و کمیته اخلاق را برای ورود به فاز مطالعات انسانی دریافت کرده و "اگر نتایج مطالعات انسانی این واکسن هم مانند فاز حیوانی آن خوب و موفقیت آمیز باشد، امیدواریم تا اواخر تیر ماه به تولید برسد".
**در همین حال با بیان مشاهده نوع جدید و جهش یافته ویروس کرونا در انگلیس، سازمان جهانی بهداشت اعلام نمود که در باره پیدایش و بروز گونه تازه ای از ویروس کرونا با مقام های دولت بریتانیا در "ارتباط نزدیک" است. همزمان هلند اعلام نموده که با افزایش نگرانی درباب خطر شیوع اینگونه تازه از ویروس کرونا، پروازهای ورودی را از بریتانیا ممنوع کرده است.
در همین حال کارشناسان و متخصصان تاکید کرده اند که واکسن های کرونا سبب ایمن سازی دریافت کنندگان واکسن در مقابل ویروس می شوند اما نمی توانند کووید ۱۹ را ریشه کن کنند و مانع شیوع آن شوند؛ بدین سبب استفاده از ماسک تا اختتام واکسیناسیون ضروریست.
**«جونگ نان شان» پزشک مشهور چینی که مدتی پیش برای خدمات برجسته خود جهت مقابله با کرونا نشان افتخار ملی این کشور را دریافت کرد، اظهار داشت: می دانستیم که ویروس کرونا از انسان به انسان منتقل می شود اما حالا نمونه هایی از سرایت آن از محیط به انسان نیز پیدا شده است.
شان که ریاست مرکز ملی تحقیقات بالینی بیماری های تنفسی چین را هم بر عهده دارد، اضافه کرد: این کشف یک پدیده جدید برای همه ما به حساب می آید و باید نسبت به این مساله بیشتر توجه گردد.
وی تصریح کرد: پژوهشگران باید در مورد این پدیده نوظهور، شیوه سرایت آن و چگونگی پیشگیری و مهار آن تحقیقات لازم را انجام و نتایج آنرا در اختیار مردم و پزشکان قرار دهند.
اظهارات جونگ در بین شیوع موارد زیادی از ویروس کرونا در شهرهای چین صورت گرفت که ناشی از آلودگی بسته بندی خارجی غذاهای وارداتی با زنجیره سرد بود.

https: //www.worldometers.info/coronavirus/




منبع:

1399/10/22
13:44:57
0.0 / 5
976
تگهای خبر: آموزش , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان