به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، لورا استیونس، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه كلورادو، در این باره می گوید: «نوشیدن یك فنجان قهوه ریسك سكته، نارسایی قلبی و بیماری قلبی عروق كرونر را می كاهد. »
بررسی پیشرفته داده های بدست آمده از مطالعات بلندمدت قلب نشان داده است هر فنجان قهوه مصرفی در هفته می تواند ریسك نارسایی قلبی را تا ۷ درصد، سكته را تا ۸ درصد و بیماری قلبی را تا ۵ درصد كم كند.
به گفته استیونس، «ما همینطور در یك مطالعه تعجب آور دریافتیم گوشت قرمز ممكن است با كاهش ریسك نارسایی قلبی و سكته هم مرتبط باشد. »
محققان عنوان می كنند در مورد وجود رابطه بین گوشت قرمز و كاهش ریسك مشكلات قلبی نیاز به پژوهش های بیشتری در اینده است و هنوز این رابطه را تایید نكرده اند.
در این مطالعه، تیم تحقیق داده های مربوط به مطالعه بلندمدتی را كه از سال ۱۹۴۸ بر روی ساكنان فرامینگام آمریكا آغاز شده بود بررسی كردند.
به گفته استیونس، «ما برپایه بررسی این داده ها دریافتیم هم مصرف گوشت قرمز و هم قهوه با كاهش ریسك بیماری قلبی عروقی و سكته در میان این جمعیت مورد مطالعه مرتبط بود. »