به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، یافته های محققان موسسه جرج در سیدنی استرالیا نشان داده است امگا۶ كه در حبوبات و روغن دانه های نظیر روغن سویا و آفتابگردان و مغزیجات آجیلی یافت می شود، فواید زیادی برای سلامت دارد و از سفارش های بالینی برای افزایش مصرف مواد غذایی سرشار از امگا۶ دفاع می كند.
دكتر جیسون وو، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «یافته های ما نشان داده است یك تغییر ساده در رژیم غذایی ممكن است از افراد در مقابل مبتلا شدن به دیابت نوع۲ كه به سطح اخطار در جهان رسیده است، كمك كند. »
به گفته محققان، هر چقدر میزان نشانگرهای امگا۶ خون بالاتر باشد، احتمال مبتلا شدن به دیابت نوع۲ كمتر می گردد.
مطالعات اخیر این دغدغه را بوجود آورده بود كه ممكن است امگا۶ تاثیرات منفی سلامت نظیر التهاب كه منجر به افزایش ریسك بیماری های مزمن می گردد را به همراه داشته باشد.
حال محققان دریافته اند افرادی كه دارای بالاترین میزان اسید لینولئیك، چربی اصلی امگا ۶، در خون شان باشند، ۳۵ درصد كمتر در معرض مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ در مقایسه با افرادی كه حداقل مقدار آن را دارند، هستند.
محققان داده های مربوط به ۲۰ مطالعه شامل ۳۹۷۴۰ نفر را از ۱۰ كشور جهان بررسی كردند.
اسید لینولئیك با ریسك كمتر مبتلا شدن به دیابت همراه بود، در حالیكه میزان اسید آراكیدونیك با ریسك بالاتر یا پایین تر مبتلا شدن به دیابت ارتباط چشمگیری نداشت. اسید لینولئیك در بدن تشكیل نشده و تنها با استفاده از رژیم غذایی قابل دستیابی است.