به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، دانشمندان با مطالعه بر روی موش ها مشاهده كردند چای سیاه با تغییر در متابولیت های روده باعث تغییر متابولیسم انرژی در كبد می گردد.
مطالعه نشان داد هم چای سیاه و هم چای سبز باعث تغییر در نسبت باكتری های روده حیوانات شدند: درصد باكتری های مرتبط با چاقی كاهش یافته در حالیكه باكتری های مرتبط با لاغری افزایش می یابند.
مطالعات قبلی نشان دادند مواد شیمیایی موجود در چای سبز موسوم به پلی فنول ها، جذب شده و در متابولیسم انرژی كبد تغییر تولید می كنند. یافته های جدید نشان می دهد پلی فنول های چای سیاه كه برای جذب در روده كوچك بیش از اندازه بزرگ هستند، باعث تحریك رشد باكتری های روده و تشكیل اسیدهای چرب با زنجیره كوتاه می شوند.
دیوید جفن، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه لس آنجلس، در این باره می گوید: «پلی فنول های چای سبز موثرتر هستند و در مقایسه با پلی فنول های چای سیاه، فواید بیشتری برای سلامت دارند چراكه مواد شیمیایی چای سبز در خون و بافت بدن جذب می شوند. »
وی در ادامه می افزاید: «یافته های جدید ما نشان می دهد چای سیاه از طریق یك مكانیسم ویژه بوسیله میكروبیوم های روده، ممكن است در سلامت و كاهش وزن انسان ها هم نقش داشته باشد. »
نتایج نشان می دهد هر دو چای سبز و سیاه پروبیوتیك های هستند كه باعث تحریك رشد میكروارگانیزم های خوب بدن شده و در سلامت فرد نقش دارند.