محققان هندی می گویند؛
نوشیدن مکرر قهوه سلامت قلب را به خطر می اندازد
به گزارش رژیم آسان، یک مطالعه جدید اخطار می دهد که نوشیدن قهوه، کولاهای گازدار یا نوشیدنی های انرژی زا می تواند به مرور زمان سبب صدمه قلبی شود.
به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، همه این نوشیدنی ها حاوی کافئین هستند و یک مطالعه جدید نشان داده است اشخاصی که بیشتر از ۴۰۰ میلی گرم کافئین در روز می نوشند، بیشتر در معرض ابتلاء به بیماری قلبی هستند.
به گفته محققان، میزان کافئین روزانه ذکر شده در این مطالعه معادل چهار فنجان قهوه، ۱۰ قوطی نوشابه یا دو نوشیدنی انرژی زا است.
محققان دریافتند مصرف روزانه این مقدار کافئین به صورت قابل توجهی ضربان قلب و فشار خون را در طول زمان بالا می برد.
افرادی که بیشترین میزان نوشیدنی (۶۰۰ میلی گرم در روز) را مصرف کردند، حتی بعد از پنج دقیقه استراحت بعد از یک آزمایش گام سه دقیقه ای، به صورت قابل توجهی ضربان قلب و فشار خون شأن افزایش پیدا کرد.
دکتر «ننسی کاگاتارا»، سرپرست تیم پژوهش از کالج پزشکی و بیمارستان زیدوس در داهود هند، اظهار داشت: «به دلیل تاثیر کافئین بر سیستم عصبی خودمختار، مصرف منظم آن می تواند افراد سالم را در معرض خطر فشار خون و سایر حوادث قلبی عروقی قرار دهد. افزایش آگاهی از این خطرات برای بهبود سلامت قلب برای همه ضروریست.»
برای این مطالعه، محققان ۹۲ فرد سالم بین ۱۸ تا ۴۵ سال را انتخاب کردند. از تمام شرکت کنندگان در مورد میزان مصرف کافئین آنها سوال شد و جهت بررسی سلامت قلب آنها یک آزمایش گام سه دقیقه ای انجام شد.
نتایج نشان داد که نزدیک به ۲۰ درصد از شرکت کنندگان روزانه بیشتر از ۴۰۰ میلی گرم کافئین مصرف می کردند.
کاگاتارا نتیجه گیری کرد: «مصرف منظم کافئین می تواند سیستم پاراسمپاتیک را مختل کند و منجر به افزایش فشار خون و ضربان قلب شود.»
فشار خون بالا با افزایش ریسک بیماری قلبی، نارسایی قلبی، بیماری مزمن کلیوی و زوال عقل مرتبط می باشد. به قول محققان، این بیماری به مرور زمان قلب را ضعیف می کند.
منبع: easydiet.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب