بهفر خبر داد؛
صدور مجوز ۱۴ شرکت دانش بنیان در حوزه غذا
به گزارش رژیم آسان، مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از صدور ۱۴ مورد مجوز شرکت دانش بنیان در حوزه غذا اطلاع داد.
به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، عبدالعظیم بهفر، در مورد صدور مجوزها و پروانه های بهداشتی حوزه غذا، اظهار نمود: بیشتر از ۲۰۰۰ مورد ثبت منبع خارجی فعال در سامانه تیتک، بیشتر از ۲۲ هزار عدد ثبت مواد اولیه فعال، بیشتر از ۶۶ هزار ترخیص مواد اولیه و فرآیند شده و حدود ۲۰ هزار عدد میزان کل ترخیص کالاهای استراتژیک و مشمول نمونه برداری در حوزه فراورده های غذایی و آشامیدنی طی سه سال صورت گرفته است. وی ضمن اشاره به ثبت اظهار برای مجوز فعالیت مشاغل خانگی ۳۸۸ مورد هم اضافه کرد: در حوزه نظارت بر فرورده های لبنی گوشتی و پروتئینی ۲۵۰ مورد صدور مجوز مصرف، ۱۶۵۰۰ انبار نگهداری مواد غذایی رتبه بندی شده است. مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه نظارت، اظهار داشت: بیشتر از ۲۱ هزار بازرسی از کارخانجات، کارگاه ها، انبارها و دیگر موارد انجام شده است که از این تعداد ۳۲۸۱ مورد بازرسی منجر به کشف شد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب