یافته محققان چینی؛
ارتباط تغییر زمان وعده غذایی با افسردگی کارکنان شیفتی
به گزارش رژیم آسان، یک مطالعه جدید روی پرسنل خطوط هوایی نشان داده است که مردم باید وعده های غذایی خویش را در فواصل زمانی منظم میل کنند، در غیر این صورت امکان دارد گرفتار اضطراب یا افسردگی شوند.
به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، به قول محققان، به نظر می آید به تعویق انداختن وعده صبحانه یا شام خطر ابتلاء به اختلال خلقی را در افراد بالا می برد.
این مطالعه همینطور نشان داد که محدود کردن وعده های غذایی به یک مدت زمانی ۱۲ ساعته در هر روز به حفظ خلق و خوی یکنواخت کمک می نماید.
تیم تحقیق به سرپرستی «می ژیانگ»، استادیار دانشگاه شانگهای جیو تونگ در چین، اظهار داشت: «یک دوره غذا خوردن کمتر از ۱۲ ساعت امکان دارد با کاهش شدت اضطراب یا افسردگی ارتباط داشته باشد.»
برای این مطالعه، محققان داده های بیشتر از ۲۲۶۰۰ خدمه خطوط هوایی را که در یک نظرسنجی بهداشتی مداوم از کارکنان خطوط هوایی بزرگ چین شرکت داشتند، تحلیل و بررسی کردند.
تیم تحقیق بررسی کرد که شرکت کنندگان چه زمانی صبحانه و شام خوردند و چه مدت بین وعده های غذایی فاصله داشت.
آنها سپس این داده ها را با امتیازات اعضای خدمه در مورد ابزارهای غربالگری اضطراب و افسردگی مقایسه کردند.
آنها دریافتند افرادی که یک شیفت روز کار می کنند و شام خویش را از ساعت ۸ پس از ظهر به تأخیر انداخته اند، در مقایسه با زمانیکه پیش از ساعت ۸ عصر غذا می خوردند، دو برابر خطر افسردگی و ۷۸ درصد بیشتر در معرض خطر اضطراب بودند.
به طور مشابه، نتایج نشان داده است که به تعویق انداختن صبحانه تا پس از ساعت ۹ بامداد خطر ابتلاء به افسردگی را ۷۳ درصد و اضطراب را تا ۷۹ درصد بالا می برد.
محققان دریافتند در افرادی هم که در شیفت شب یا در یک روز تعطیل کار می کنند، خطر اضطراب یا افسردگی در رابطه با تأخیر در وعده های غذایی افزایش خواهد یافت.
محققان نوشتند: «ما دریافتیم که روال رژیم غذایی افراد در این حرفه برپایه زمان عملیات پرواز (اوایل بامداد یا اواخر شب) متفاوت می باشد. این ریتم های غذا خوردن نامرتب با احتمال بالاتری از اضطراب و افسردگی مرتبط بود.»
با این حال، افرادی که تمام وعده های غذایی خویش را در یک محدوده زمانی ۱۲ ساعته هر روز می خورند، در مقایسه با افرادی که زودتر و دیرتر در روز غذا می خورند، ۱۶ درصد کمتر در معرض خطر اضطراب و ۱۹ درصد کمتر احتمال افسردگی دارند.
تیم تحقیق حدس زدند که تغییر در زمان غذا امکان دارد بر چرخه خواب / بیداری بدن که بعنوان ریتم شبانه روزی هم شناخته می شود، تاثیر بگذارد و سبب تغییر در متابولیسم شود که در نهایت می تواند بر خلق و خو تاثیر بگذارد.
آنها همینطور خاطرنشان کردند که اثرات ناشی از تأخیر در وعده های غذایی در خدمه هوایی می تواند در افراد معمولی بدتر باشد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب