سمیعی عنوان كرد؛
مهم ترین علامت کنسروهای فاسد
به گزارش رژیم آسان، معاون اداره کل فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: مهم ترین علامت ظاهری در مورد فساد کنسروها تورم قوطی آنها است، بدین سبب توجه به شکل ظاهری قوطی باید در اولویت باشد.
به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، هاله سمیعی اظهار داشت: تغییر شکل قوطی کنسرو می تواند به اشکال مختلف باشد؛ بطوریکه اگر قسمتی متورم و فشرده شود طرف دیگر برجسته شود و یا جداره قوطی در اثر حمل و نقل و دیگر موارد ضربه دیده باشد اما چنانچه طرفین و یا تنها یک طرف قوطی متورم شده باشد و علت آن هم ضربه خوردن نباشد؛ ممکنست سلامت آن ایرادی وجود داشته باشد. وی ادامه داد: در مورد کنسروهایی که یک طرف آنها برآمده شده است چنانچه با سوراخ کردن قوطی مقدار زیادی گاز بیرون رود دلیل بر فاسد بودن محتوی قوطی است. باید توجه داشت که موقع باز کردن قوطی های سالم، مقدار ناچیزی هوا به داخل آنها کشیده می شود که نباید آنرا با خروج گاز اشتباه کرد. بگفته معاون اداره کل فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو، تورم کنسرو در مورد کنسروهایی که بیش از یک سال از تاریخ تولید آنها گذشته باشد مربوط به تولید گاز هیدروژن و در نتیجه واکنش بین ماده غذایی و فلز قوطی (خوردگی قوطی) و یا تولید گاز کربن دی اکسید در نتیجه رشد میکروب ها در داخل قوطی ها است. وی اشاره کرد: پیش از مصرف کنسروها برای از بین بردن سم خطرناک بوتولیسم احتمالی موجود در تمامی مواد غذایی کنسرو شده شامل لوبیا، ذرت و…، باید قوطی های کنسرو دست کم به مدت ۲۰ دقیقه در آب جوشانده شود. سمیعی اشاره کرد: از آنجا که نمی توان انتظار داشت مصرف کنندگان تفاوت بین انواع تورم به وجود آمده در کنسروها را تشخیص دهند، برای اطمینان از سلامت محصول، از مصرف کنسروهای مشکوک به آلودگی، فرورفتگی، برآمدگی و یا هرگونه تغییر شکل ظاهری خودداری کنید.
منبع: easydiet.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب