جندقی اعلام كرد؛
نانوایی ها نان ساده پخت کنند
به گزارش رژیم آسان، رئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت با تأکید بر ضرورت طبخ نان مطابق استاندارد ملی، اظهار داشت: طبخ نان ساده در اولویت نانوایی ها باشد.
به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، جعفر جندقی اضافه کرد: مراکز طبخ نان از چهار جهت شامل بهداشت فردی، بهداشت ساختمان، بهداشت تجهیزات مورد استفاده و بهداشت ماده غذایی خام مورد بررسی قرار می گیرند. وی درباره ی افزودن موادی نظیر سبوس و انواع سبزیجات و کنجد به نان توسط نانوایی ها و مباحث در رابطه با سلامت آن، اظهار داشت: در این حوزه استاندارد ملی وجود دارد که در آن فهرستی از موادی که در حین طبخ نان می توان به نان اضافه کرد وجود دارد و موادی مانند کنجد و سیاه دانه نیز در این فهرست وجود دارد که مقدار مورد استفاده آنها باید رعایت شود. رییس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: نانوایی ها حق ندارند تمام نان هایی که طبخ می کنند نان کنجدی باشد برای اینکه برخی افراد ممکنست نسبت به مصرف کنجد یا سیاه دانه حساسیت داشته باشند، بدین سبب نانی که طبخ می شود باید مطابق استاندارد بوده و ابتدا پخت نان ساده در اولویت باشد و بر حسب تقاضای مشتری می توانند موادی مانند کنجد و سیاه دانه نیز به نان اضافه نمایند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب