افزایش ظرفیت تخت های بیمارستان مسیح دانشوری

افزایش ظرفیت تخت های بیمارستان مسیح دانشوری فاز اول ساختمان درمانی ۳۷۷تخت خوابی امام حسن مجتبی (ع) در بیمارستان مسیح دانشوری راه اندازی شد.


به گزارش رژیم آسان به نقل از ایسنا، دکتر محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه در مراسم افتتاح فاز اول ساختمان امام حسن مجتبی (ع)، اظهار نمود: زمانی که پاندمی کرونا سراسر دنیا را فراگرفت و فشار آن به کشور رسید، دولت نگران بود که چگونه این بحران ناشناخته را مدیریت کند و در همان روزهای ابتدایی، بیمارستان مسیح دانشوری این مرکز پرآوازه، بسیار امیدبخش وارد عمل شد.
وی ضمن اشاره به اینکه در رخدادهای اجتماعی، لحظات و ساعات اولیه اهمیت ویژه دارد، اضافه کرد: بخش زیادی از بار کنترل بیماری، این افتخار ملی، در مرکز پژوهشی، درمانی و آموزشی مسیح دانشوری به نحو شایسته به انجام رسید. سایر مراکز درمانی هم به پشتوانه اعتماد به نفس این مرکز به خودباوری رسیدند و این آزمون را با موفقیت پشت سرگذاشتند.
دکتر نوبخت ضمن تقدیر از همراهی رئیس بیمارستان مسیح دانشوری، اظهار داشت: افق نگاه و قدرت مدیریت دکتر ولایتی در عرصه ملی و بین المللی باعث بالندگی است و با حضور همه جانبه وی در عرصه مقابله با ویروس کرونا، خلاف از این موفقیت هم انتظار نمی رفت.
رئیس سازمان برنامه و بودجه خاطرنشان کرد: در مورد امکان افتتاح فاز اول ساختمان درمانی امام حسن مجتبی(ع) در روزهای دهه فجر تردید داشتم، اما حمایت های حلقه بیرونی و مدیریتی وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی این مهم را محقق کرد و از سوی دولت از تمام کسانی که فعالانه زحمت کشیدند، تقدیر می کنم.
او در آخر اظهار داشت: دولت و سازمان برنامه و بودجه تا آخر از این اقدامات شایسته پشتیبانی خواهد نمود.
تبدیل بیمارستان مسیح دانشوری به یکی از مگابیمارستان های کشور
در ادامه دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این مراسم ساختمان درمانی امام حسن مجتبی (ع) را یک پروژه بزرگ ملی خواند و اظهار داشت: با راه اندازی کامل این ساختمان، بیمارستان مسیح دانشوری به یکی از بزرگترین مگابیمارستان های کشور، بخصوص در حوزه درمان بیماری های ریوی، تبدیل خواهد شد.
وی ضمن اشاره به افتتاح بموقع فاز اول ساختمان ۳۷۷ تخت خوابی امام حسن مجبتی(ع)، اظهار داشت: در کنار تمام تلخکامی های بحران کرونا، یکی از افتخارات دانشگاه، برجسته شدن، تبلور و تجلی جایگاه ممتاز ملی و فراملی بیمارستان مسیح دانشوری بود که در ایام ابتدایی با تجربه ای قلیل نسبت به این بیماری، از نخستین مراکزی بود که محل ارجاع و پذیرش بیماران، همینطور انشای پروتکل های درمانی و کارآزمایی های بالینی بود.
وی ضمن اشاره به جایگاه فرهنگی و هویت نوستالژی این بیمارستان، خاطرنشان کرد: مرکز مسیح دانشوری در پیشینه پرافتخار خود، هدفمند در یک مسیر مطلوب حرکت کرده و به یک قطب علمی، آموزشی، پژوهشی و درمانی در عرصه ملی و فراملی تبدیل گشته است. همینطور این بیمارستان بعنوان مرکز همکاریهای سازمان بهداشت جهانی در زمینه بیماری های ریوی، سل و مبارزه با دخانیات شناخته می شود.
رئیس دانشگاه با بیان مرجعیت بیمارستان در درمان بیماری های ریوی در کشور، اظهار داشت: مرکز مسیح دانشوری به ارائه خدمات علمی بعنوان کانون تعالی آموزش پزشکان، پیراپزشکان و گروه های آزمایشگاهی هم می پردازد و مراجعین از کشورهای مختلف همچون افغانستان، تاجیکستان، امارات، عراق و سوریه از خدمات این بیمارستان بهره مند می شوند.
بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، زالی ضمن اشاره به انجام ۲ هزار و ۵۰۰ جراحی تنگی نای در این مرکز، افزود: این نوع جراحی در معتبرترین مراکز دنیا هم به میزان یک سوم این تعداد انجام شده است. همینطور جراحی های پیچیده قفسه صدری، پیوند ریه، پیوند همزمان ریه و کلیه، ریه و قلب و پیوند همزمان قلب، کلیه و پانکراس هم در این مرکز انجام می شود.
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران، بیمارستان مسیح دانشوری را یکی از مراکز پیشرو پژوهشی در دانشگاه خواند و اظهار داشت: ۹مرکز تحقیقاتی در این بیمارستان به کمک گروه های فراگیر نخبه همگان با یافته های نوین خدمت ارائه می دهند.
زالی ضمن اشاره به رشد ۴۰ درصدی مبتلا شدن به بیماری های ریوی در ۱۰ سال گذشته، اظهار داشت: راه اندازی این ساختمان درمانی، یک سرمایه گذاری هوشمند است، چونکه بیماری های ریوی در تمام کشورها، فارغ از وضعیت اقتصادی آنها، تا سال ۲۰۳۰ در زمره پنج بیماری شایع قرار خواهد گرفت. ازاین رو سرمایه گذاری در این عرصه جزو الزامات جدی برنامه های راهبردی کشور است.
افزایش ظرفیت تخت های بیمارستان مسیح دانشوری به ۸۰۰ تخت
دکتر ولایتی رئیس بیمارستان مسیح دانشوری ضمن اشاره به اقدامات گسترده و فراگیر بیمارستان برای مقابله با ویروس کرونا اظهار داشت: تمامی متخصصان، کادر درمانی و همکاران این مرکز از آغاز آغاز بحران تابحال در خط مقدم جبهه مقابله با کرونا و با حمایت و همکاری نزدیک دکتر نمکی وزیر محترم بهداشت و همکاران ایشان، شبانه روزی و دلسوزانه فعالیت نموده اند که از همه این عزیزان صمیمانه سپاسگزاری می کنم و اطمینان دارم روند اقدامات و فعالیت ها با آغاز به کار فاز اول این پروژه که ان شاء الله به سرعت به اتمام خواهد رسید، روز به روز ارتقاء بیشتری خواهد داشت.
وی ادامه داد: با عنایت به لزوم مقابله جدی تر با کرونا و با مساعدت دکتر نوبخت و دکتر نمکی، بهره برداری از ساختمان امام حسن مجتبی(ع) تسریع شد و با همکاری و مشارکت تعدادی از خیرین حوزه سلامت در حال اجرا و آماده سازی است و با بهره برداری از این بخش، مجموع ظرفیت، به ۸۰۰ تخت مجهز خواهد رسید که می تواند نقش موثری برای عرضه خدمت به بیماران و بخصوص در شرایط اضطراری مانند بحران کرونا ایفا کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وی اظهار داشت: در خلال این سال ها به این نتیجه رسیدیم که بیماری های تنفسی و عفونی بسیار جدی هستند بنابراین بر همین مبنا فعالیتهای بیمارستان مسیح دانشوری توسعه یافت و هم اکنون در این خصوص جایگاه بسیار بالایی داشته و حرف اول را می زند.




منبع:

1399/11/21
22:44:27
0.0 / 5
1087
تگهای خبر: آموزش , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان