به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، سیب زمینی چهارمین ماده خوراكی گیاهی پرمصرف بعد از برنج، گندم و ذرت است.
مطالعه محققان دانشگاه ایالتی اوهایو نشان داده است مصرف یك وعده سیب زمینی زرد می تواند ۴۲ درصد مصرف روزانه ویتامین A موردنیاز یك كودك را تامین كند كه برای بهبود بینایی، ایمنی بدن، رشد اعضاء، و سلامت باروری ضروری است.
سیب زمینی زرد طلایی همینطور ۳۴ درصد ویتامین E را تامین می كند كه از فشار اكسایشی و التهاب كه باعث بروز مشكلات مرتبط با صدمه به اعصاب، ماهیچه ها، بینایی و سیستم ایمنی می شود، پیشگیری می نماید.
زنان در سن باروری كه ۱۵۰ گرم سیب زمینی طلایی مصرف می كنند می توانند ۱۵ درصد از ویتامین A موردنیاز و همینطور ۱۷ درصد از ویتامین E موردنیازشان را تامین كنند.
مارك فیلا، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «سیب زمینی طلایی در مقایسه با سیب زمینی سفید، حاوی مقادیر بیشتر ویتامین A و E است و می تواند در جوامع دارای كمبود این ویتامین ها بسیار مثمرثمر باشد. »