یافته های مطالعات محقق ایرانی دانشگاه واشنگتن نشان می دهد؛
مصرف كم غلات و میوه عامل مرگ میلیون ها نفر در جهان
به گزارش رژیم آسان بر اساس گزارش اخیر محققان، عدم مصرف میزان بهینه و مطلوب مواد خوراكی و مواد مغذی منجر به مرگ سالانه ۱۱ میلیون نفر در جهان می شود.
به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، محققان دانشگاه واشنگتن آمریكا در مطالعه خود به بررسی داده های بدست آمده از ۱۹۵ كشور پرداخته و دریافتند یك مرگ از هر ۵ مرگ در جهان (معادل ۱۱ میلیون مرگ) با كمبود میزان بهینه مصرف مواد خوراكی و مغذی مرتبط می باشد. محققان دریافتند مصرف كم غلات كامل (كمتر از ۱۲۵ گرم در روز) فاكتور پرخطر اصلی ناشی از رژیم غذایی در ارتباط با مرگ و بیماری در كشورهای هند، آمریكا، برزیل، پاكستان، نیجریه، روسیه، مصر، آلمان، ایران و تركیه است. در بنگلادش، مصرف كم میوه (كمتر از ۲۵۰ گرم در روز) فاكتور پرخطر اصلی ناشی از رژیم غذایی است. در سال ۲۰۱۷، كشورهای دارای پایین ترین نرخ مرگ و میر ناشی از رژیم غذایی عبارت بودند از فرانسه، اسپانیا، ژاپن و آندورا. یافته ها بر نیاز فوری به تلاش های هماهنگ جهانی در جهت بهبود رژیم غذایی از راه همكاری با بخش های مختلف سیستم غذایی تاكید دارد. «اشكان افشین»، استادیار دانشگاه و سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «خطرات ناشی از تغذیه بر طیف وسیعی از افراد در هر سن، جنسیت و وضعیت اقتصادی تأثیر می گذارد.» درحالیكه رژیم غذایی ضعیف عامل مرگ حدود ۱۱ میلیون نفر در جهان است، رژیم غذایی مملو از سدیم، میزان كم غلات كامل و میزان كم میوه عامل مرگ بیشتر از ۵ میلیون نفر در سال ۲۰۱۷ در جهان بوده است. علل این مرگ ها شامل ۱۰ میلیون مرگ به علات بیماری قلبی-عروقی، ۹۱۳ هزار مرگ در رابطه با سرطان و حدود ۳۳۹ هزار مرگ ناشی از دیابت نوع۲ بوده است. طبق این گزارش، مرگ و میر ناشی از رژیم غذایی از ۸ میلیون نفر در سال ۱۹۹۰ افزایش یافته كه ناشی از افزایش در نرخ جمعیت و افزایش سن جمعیت است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب