به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، محققان دانشگاه مینه سوتا آمریكا عنوان می كنند قارچ می تواند در بعضی وعده های غذایی جایگزین گوشت شود.
جوآن اسلاوین، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این مطالعه نشان داده است جایگزین كردن قارچ به جای گوشت در بعضی وعده های غذایی هم فایده غذایی دارد و هم به حس سیری بیشتر كمك می كند. »
از آنجائیكه به نظر می رسد پروتئین سیركننده ترین ماده مغذی است، محققان به بررسی تطبیق قارچ و گوشت از لحاظ میزان پروتئین برآمدند.
محققان در طول ۱۰ روز مصرف قارچ (۲۲۶ گرم) و گوشت (۲۸ گرم)، تفاوت آنها را از لحاظ تولید حس سیری ارزیابی كردند.
شركت كنندگان به مدت ۱۰ روز، دو وعده قارچ یا گوشت مصرف می كردند.
نتایج نشان داد تفاوت قابل توجهی از لحاظ میزان سیری بین مصرف قارچ و گوشت وجود داشت.
شركت كنندگان مصرف كننده قارچ در صبحانه در مقایسه با شركت كنندگان مصرف كننده گوشت در صبحانه، حس گرسنگی كمتر و سیری بیشتری را گزارش كردند.