به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، محققان دانشگاه ایالتی آیووا دریافته اند افزودن روغن به سالاد به جذب هفت نوع ریزمغذی های موجود در سبزیجات كمك می كند.
طبق نتایج این مطالعه، چربی موجود در روغن سویا باعث افزایش جذب ریزمغذی های سبزیجات شده و فواید سالاد را افزایش می دهد.
به گفته محققان، جذب بهتر مواد مغذی فواید متعددی برای سلامت از جمله پیشگیری از سرطان و حفظ قوه بینایی دارد.
این مواد مغذی شامل چهار نوع كاروتنوئید- آلفا و بتا كاروتن، لووتیان و لیكوپن- و دو نوع ویتامین E و ویتامین K است. روغن همینطور جذب ویتامین A را هم افزایش می دهد.
وندی وایت، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «نتایج تحقیقات ما نشان داده است افزودن روغن سالم به سالاد میزان جذب مواد مغذی را دو برابر می كند. »
این مطالعه شامل ۱۲ زن جوان بود كه سالادشان را با میزان مختلف روغن سویا، مصرف می كردند. سپس خون آنها از لحاظ میزان جذب مواد مغذی آزمایش شد.
نتایج نشان داد بالاترین میزان جذب مواد مغذی در زنانی بود كه بیشترین مصرف روغن سویا یعنی معادل دو قاشق سوپخوری داشتند.