تاجیك عنوان كرد؛
توزیع نذورات گرم در ظروف یکبار مصرف گیاهی و سلولزی
به گزارش رژیم آسان، رئیس گروه سلامت محیط معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر ضرورت استفاده از ظروف یک بار مصرف گیاهی، سلولزی و آلومینیومی برای توزیع چای و مواد غذایی گرم، تاکید نمود.
به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، مجید تاجیک بر استفاده از ظروف استاندارد (food grade) برای توزیع آب، چای و مواد غذایی تصریح کرد و اظهار داشت: داشتن علامت فودگرید (food grade) نشان دهنده اینست که محصول مورد نظر با رعایت پروتکلهای بهداشتی ساخته شده و فاقد مواد شیمیایی مضر است. رئیس گروه سلامت محیط معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: در صورت استفاده از ظروف یک بار مصرف برای توزیع چای و مواد غذایی گرم، بهتر است از ظروف یکبارمصرف بر پایه گیاهی، سلولزی و آلومینیومی استفاده گردد. وی در مورد استفاده از ظروف یکبار مصرف شفاف و نازک (پلی استایرین) برای توزیع مواد غذایی و نوشیدنی های گرم و داغ اخطار داد و خاطرنشان کرد: این ظروف برای نوشیدنی ها با دمای بالای ۶۵ درجه سانتیگراد مناسب نمی باشد. تاجیک به هیئت های سوگواری و مسؤلان موکب ها سفارش کرد تا حد امکان از نوشیدنی های بسته بندی (پک شده) برای نذورات خود استفاده نمایند و برای خنک کردن نوشیدنی ها هم از یخ های بسته بندی بهداشتی استفاده نمایند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب