تاثیر یك افزودنی غذایی پرمصرف بر سلامت روده
رژیم آسان: متخصصان استرالیایی در بررسی های اخیر دریافتند كه نوعی افزودنی غذایی موسوم به E171 بر میكروبیوم روده اثر می گذارد.
به گزارش رژیم آسان به نقل از ایسنا، گروهی از متخصصان سلامت در دانشگاه سیدنی به شواهد جدیدی دست پیدا كردند كه نشان داده است نانوذرات موجود در خیلی از مواد غذایی اثرات نامطلوب و قابل توجهی بر سلامت بدن دارند.
در این مطالعه تاثیر افزودنی غذایی E171 (دی اكسید تیتانیوم) كه به مقدار زیاد در مواد غذایی و برخی داروها بعنوان عامل سفید كننده استفاده می شود، مورد بررسی قرار گرفت. این افزودنی در بیشتر از 900 محصول غذایی از قبیل آدامس و سس مایونز وجود دارد و روزانه مقدار قابل توجهی از آن وارد بدن می شود.
مطالعه انجام شده روی موش های آزمایشگاهی نشان داده است كه مصرف مواد غذایی حاوی افزودنی E171 بر میكروبیوم روده اثر می گذارد و می تواند در افزایش ریسك مبتلا شدن به بیماری هایی از قبیل بیماری های التهابی روده و سرطان روده نقش داشته باشد.
محققان استرالیایی اظهار داشتند: هدف از انجام این تحقیق این است كه استفاده از نانوذرات در استرالیا و دیگر كشورهای جهان بر مبنای استانداردها و قوانین جدید باشد. درحالیكه نانوذرات در داروها، مواد غذایی و پوشاك كاربرد دارد تاثیرات احتمالی آنها بخصوص اثرات طولانی مدت آن به درستی مورد مطالعه قرار نگرفته است.
به گزارش مدیكال اكسپرس، افزایش تعداد مبتلایان به زوال عقل، بیماری های خودایمنی، سرطان پیشرفته، اگزما، آسم و اوتیسم می تواند با قرار گرفتن در معرض نانوذرات ارتباط داشته باشد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب