دیر نخوابید تا آلزایمر نگیرید

دیر نخوابید تا آلزایمر نگیرید به گزارش رژیم آسان، تاخیر در به خواب رفتن امکان دارد علامت اخطار اولیه از بیماری آلزایمر باشد.



به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، محققان گزارش دادند اشخاصی که زمان زیادی صرف می شود تا وارد مرحله خواب معروف به REM شوند، امکان دارد با علایم اولیه آلزایمر روبرو باشند.
«یو لنگ»، محقق ارشد از دانشگاه کالیفرنیا-سانفرانسیسکو اظهار داشت: «تاخیر در خواب REM، توانایی مغز را برای تثبیت خاطرات با تداخل در فرآیندی که به یادگیری و حافظه کمک می نماید، مختل می کند».
او اظهار داشت: «اگر این فرآیند ناکافی یا همراه با تأخیر باشد، امکان دارد هورمون استرس کورتیزول افزایش یابد. این شرایط می تواند هیپوکامپ مغز را که یک ساختار حیاتی برای تثبیت حافظه است، مختل کند.»
مطالعات قبلی نشان داده است که کیفیت و میزان خواب افراد می تواند بر خطر ابتلاء به آلزایمر تاثیر بگذارد.
برای این مطالعه، محققان بر روی خواب REM تمرکز کردند، چونکه در این مرحله، مغز خاطرات را پردازش می کند- بخصوص آن هایی که بار عاطفی دارند- و آنها را در ذخیره سازی طولانی مدت قرار می دهد.
به گفته محققان، در حالیکه افراد می خوابند، فاز REM معمولا بعد از سه مرحله خواب غیر REM رخ می دهد که هر کدام عمیق تر از فاز قبلی هستند.
به گفته محققان، این چهار مرحله بسته به سن ۹۰ دقیقه یا بیشتر طول می کشد و فرد امکان دارد چهار تا پنج بار در طول یک شب معمولی آنها را تجربه کند.
محققان خاطرنشان کردند که افراد مسن برای رسیدن به REM زمان بیشتری طول می کشد.
برای این مطالعه، محققان ۱۲۸ نفر با میانگین سنی ۷۰ سال را که در قسمت نورولوژی بیمارستان چین و ژاپن در پکن تحت درمان بودند، پیگیری کردند.
نیمی از بیماران آلزایمر داشتند و یک سوم اختلال شناختی خفیف، نوعی زوال ذهنی که خود زنگ خطری برای آلزایمر است، داشتند.
همه شرکت کنندگان یک شب در کلینیک خوابیدند تا محققان بتوانند فعالیت امواج مغزی، حرکت چشم، ضربان قلب و تنفس آنها را ردیابی کنند.
سپس تیم پژوهش بیماران را بر مبنای این که زودتر یا دیرتر از حد متوسط وارد خواب REM شده اند، به دو گروه تقسیم کردند.
به طور متوسط، گروه اولیه کمتر از ۹۸ دقیقه بعد از به خواب رفتن وارد REM شدند، در حالیکه گروه دیرتر بیشتر از ۱۹۳ دقیقه بعد از خواب به REM رسیدند.
در افراد دچار آلزایمر بیشتر احتمال دارد که خواب REM به تعویق بیفتد و همینطور سطوح بالاتری از پروتئین های سمی مغز در رابطه با این اختلال، آمیلوئید و تاو را داشتند.
نتایج نشان داده است اشخاصی که خواب REM تأخیری داشتند، دارای سطوح بالاتری از پروتئین های سمی- ۱۶٪ آمیلوئید بیشتر و ۲۹٪ تاو بیشتر - نسبت به اشخاصی که خواب REM زودهنگام داشتند، بودند.
علاوه بر این، تأخیر در خواب REM هم با ۳۹ درصد کاهش سطح پروتئین سالم مغز به نام فاکتور نوروتروفیک مشتق از مغز (BDNF) مرتبط بود که سطح آن در بیماران آلزایمر کاسته می شود.
با این حال، این مطالعه نمی تواند بگوید که این ارتباط در کدام جهت است- آیا در افراد دچار آلزایمر خواب عقب می افتد یا این که بدخوابی خطر ابتلاء به آلزایمر را زیاد می کند.
به گفته محققان، مطالعات دیگر همینطور نشان داده اند داروهایی که با مسدود کردن ماده شیمیایی که خواب REM را سرکوب می کند، بی خوابی را درمان می کنند، تاو و آمیلوئید را هم کم می کنند.
محققان تأکید می کنند اشخاصی که نگران سلامت مغز خود هستند باید بهداشت خواب را رعایت نمایند.


1403/11/17
10:23:33
5.0 / 5
5
تگهای خبر: بیمار , بیماری , خواب , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان